Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γ. Μανώλης αδειάζει τον Π. Καμμένο για το non paper στον Παπούλια μετά τις εκλογές!


Νέα κόντρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες: «Λαγό» αποκάλεσε τον Π. Καμμένο ο Γ. Μανώλης και κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος του κόμματος ήταν που έδωσε το non paper στον Κ. Παπούλια
Η καλή (ή η κακή) μέρα από το πρωί φαίνεται. Στην περίπτωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαινόταν και από χθες, Δευτέρα, καθώς ξαφνικά έχουν έρθει στην επιφάνεια σημαντικότατες διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και κόντρες που μοιάζουν να απειλούν όχι απλά τη συνοχή, αλλά και την ύπαρξη του κόμματος.
Η σύγκρουση στο εσωτερικό του κόμματος όπως αυτή εκφράστηκε χθες στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και οδήγησε στην καθαίρεση του γραμματέα της, Κ. Μαρκόπουλου (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ), δεν έχει κοπάσει και συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη. Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με τον Γ. Μανώλη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος στον ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μανώλης, κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος του κόμματος ήταν αυτός που έδωσε τον Μάιο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ανυπόγραφο non paper και αποκάλεσε «λαγό» τον κ. Καμμένο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που γίνονταν για το σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο κ Καμμένος φερόταν να είχε δώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα έγγραφο το οποίο περιείχε σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Το θέμα είχε διαψευστεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (δείτε εδώ), ενώ αργότερα ο κ. Καμμένος είχε επικαλεστεί και έκθεση ειδικού γραφολόγου για να αποδείξει ότι το έγγραφο ήταν πλαστό (δείτε εδώ).
«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να γίνει υπουργός Άμυνας», είπε ο κ. Μανώλης και πρόσθεσε: «Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». «Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα», τόνισε.
Ο κ. Μανώλης δήλωσε επίσης, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο κ. Καμμένος τη χάλασε.
Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ιδρυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι «μας έλεγε ‘δεν θέλουμε να γίνουμε ακόμα μεγάλο κόμμα. Ας αφήσουμε την καυτή πατάτα’. Αντί να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για 2 μήνες διακοπές».
Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, ο κ. Μανώλης είπε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά. «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν να λέει στον κόσμο ‘πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ’, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λέει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα», είπε.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του στο κόμμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποκάλυψε: «Είπα στα στελέχη ‘παραιτούμαι’. Δεν θα παραιτηθώ στον Πάνο Καμμένο». Τέλος, απέρριψε τα σενάρια περί επιστροφής του στη ΝΔ. «Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω», υποστήριξε.
           
Άμεση και σκληρή απάντηση Καμμένου
Η απάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στον κ. Μανώλη, ήταν άμεση και ήρθε μέσω twitter: «Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Καλό Ταξίδι... Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς», έγραψε ο κ. Καμμένος.
Ακολούθως, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».
Απαντώντας στο «καλό ταξίδι» ο κ.Μανώλης είπε ότι έχει ήδη φύγει από το κόμμα. «Έχω παραιτηθεί στους συνεργάτες μου. Άλλωστε δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα» τόνισε και πρόσθεσε: «Ας μου κάνει μήνυση. Υπάρχουν μαρτυρίες βουλευτών και στελεχών. Να μου φέρει στοιχεία ότι κάνω αποστασία» είπε και πρόσθεσε: «Θα ήταν χειρότερο να παραμείνω σε ένα κόμμα που ο Καμμένος λέει άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ».
Υπενθυμίζεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι. 


Σχόλιο ιστολογίου: Το θέμα είναι γιατί επέλεξε ο κύριος Μανώλης να αποκαλύψει  το γεγονός αυτο τωρα;;;γιατι δεν μιλούσε όταν έγινε το συμβάν;;;  Η αλήθεια κρύβεται αλλού... και οχι οτι ο Καμμένος, αλλα λεει τι μια, αλλα λεει την αλλη.. Αυτο θα το ήξερε, ή θα ειχε ακούσει κάποια άποψη τόσα χρονιά (αν ειναι ετσι) και οταν ηταν οι δυο τους στην Νέα Δημοκρατία........ Φτάνει πια το θέατρο...
Δυστυχώς δεν  υπάρχει  πολιτική αυτονομία στην χωρα μας και αυτό θα πρεπει να μας προβληματίζει......Σιγα σιγα τα στρατόπεδα σχηματίζονται για τον νέο κύκλο... για εμάς χωρίς εμάς...

Tags: , ,

0 Responses to “Ο Γ. Μανώλης αδειάζει τον Π. Καμμένο για το non paper στον Παπούλια μετά τις εκλογές!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks