Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ 21 ΛΟΓΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ


Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μια συνάντηση πολιτικών, καναλαρχών, δύο τραπεζιτών… και ενός πετρελαιά
Η συνάντηση περιείχε γεύμα, άρα πραγματοποιήθηκε μεσημέρι και έγινε στη περιοχή της Πλάκας σε ένα από τα παλιά διατηρητέα αρχοντικά.
Εκεί ένας εκδότης μεγάλης
εφημερίδας διατύπωσε την εξής θέση… που και οι άλλοι έσπευσαν να υιοθετήσουν… Τα όσα καταγράφονται μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά εγώ δεν μπορώ να μην τα παρουσιάσω… μια και τα έμαθα σήμερα το μεσημέρι από πολύ σοβαρή πηγή…


1. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έκαναν τον κύκλο τους….
2. Ανεξάρτητα από τη κρίση τα δύο αυτά παραδοσιακά κόμματα όχι μόνο έχασαν την ιδεολογική τους πλατφόρμα αλλά στα τελευταία τους λειτούργησαν και σαν δυνάστες κατά του λαού και υπέρ της κομματικής τους αγκιτάτσια…
3. Οι συσχετισμοί δυνάμεων δεν είναι πια ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά ανάμεσα σε Ευρωπαϊστές και μη.
4. Το δίλλημα μνημονικοί και αντιμνημονικοί είναι καταστροφικό λάθος και για τα δύο κόμματα και θα πρέπει να μεταστραφεί σε Ευρωπαϊστές και τριτοκοσμικούς.
5. Το σύνθημα επιστροφή στη δραχμή έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα και δεν πιάνει. Αναλύσεις έδειξαν ότι όλο και περισσότερους έλληνες δεν τους τρομάζει μια επιστροφή στη δραχμή… τη στιγμή που δεν έχουν να χάσουν κάτι.
6. Το νέο εκβιαστικό δίλλημα θα πρέπει να κάνει με την αδυναμία εισαγωγής φαρμάκων που έχει η χώρα… και εκεί θα πρέπει να παίξουμε είπε ο ομιλητής…
7. Η δυναμική του χώρου της αριστεράς που στην παρούσα φάση εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ σαν συνδετικός κρίκος… έχει χάσει την ορμή της… για αυτό δεν θα πρέπει να γίνονται αναφορές στο ΣΥΡΙΖΑ που θα συμβάλουν στη συσπείρωση και μαζικοποίηση του…
8. Θα πρέπει να πάψει σε τηλεοπτικές εκπομπές στη σύνθεση του τραπεζιού να βρίσκονται από ένας εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ και απέναντί τους να έχουν έναν μόνο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ… Αυτό δημιουργεί στο θυμικό του θεατή συμπάθεια προς τον αμυνόμενο και τον αδύνατο που βάλλεται από τρείς.
9. Μετά την ψήφιση των μέτρων θα πρέπει τάχιστα και με διαδικασίες δήθεν αποσύνθεσης τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ να διαλυθούν…
10. Να συγκροτηθεί άμεσα μια κυβέρνηση μεταβατική με το πρόσχημα ότι οι εκλογές θα πάνε τη χώρα πίσω και θα τη βγάλουν από τους στόχους της. Αυτή η κυβέρνηση να ζητηθεί να είναι από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου πλήν Χ.Α. και όσων θα δηλώσουν ότι δεν θέλουν να συμμετάσχουν.
11. Στη διάρκεια της υπερκομματικής κυβέρνησης να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός σχηματισμός και από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ενιαίος και αδιαίρετος που θα απαρτίζεται από πολιτικούς με χαμηλό προφίλ. Να υπάρξει άρνηση ένταξης δεξιών στοιχείων (κυρίως των προσχωρησάντων βουλευτών του ΛΑΟΣ και της παραδοσιακής δεξιάς) στις γραμμές του νέου πολιτικού σχηματισμού…
Μάλιστα δε οι διαγραφές των παραπάνω θα πρέπει να γίνουν με ηχηρό τρόπο, ούτος ώστε να ικανοποιηθεί εν μέρει η λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
12. Η ταυτότητα του νέου σχηματισμού ιδεολογικά θα κινείται στις παρυφές του Φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας… Δηλαδή αντί να υπάρχει μια συγκυβέρνηση τύπου Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών με δύο διαφορετικά κόμματα που θα κατεβαίνουν αυτόνομα στις εκλογές και στη συνέχεια θα σχηματίζουν κυβέρνηση… να υπάρχουν δύο πολιτικά ιδεολογικοί πόλοι στον ίδιο χώρο… κάτι σαν δύο συνιστώσες… σε ένα κόμμα.
13. Να δημιουργηθεί ο διαχωρισμός των ελλήνων ανάμεσα σε αυτούς που σπίτι τους είναι η Ευρώπη… και σε αυτούς που κλείνουν το μάτι σε αυτόνομα ημιθανή ανεξάρτητα κράτη τύπου Κούβας, πρώην Αλβανίας ή ακόμα ακόμα και λατινοαμερικάνικων ή αραβικών χωρών.
14. Να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή ο σημερινός πρωθυπουργός Σαμαράς και οι Μπακογιάννη, Μειμαράκης, Αβραμόπουλος, και οι σημερινοί καμένοι υπουργοί.
15. Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ να μην ενταχθούν στο νέο πολιτικό σχηματισμό.. οι Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης, που η παρουσία τους θα επιβεβαιώνει το στήσιμο.
16. Νέος δεξιός ηγέτης να αναδειχθεί ένας εκ των Αρβανιτόπουλου ή της Κεφαλογιάννη.
17. Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος θα τοποθετηθεί προσωρινά υπερκομματικός αρχηγός και με αυτόν θα οδηγηθούμε στις εκλογές τις οποίες και θα χάσει από το ΣΥΡΙΖΑ.
18. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση θα είναι βραχύβια επειδή τα προβλήματα θα ενταθούν και θα είναι αδύνατη η διαχείριση τους.
19. Η κατάρρευση της χώρας θα αποδοθεί στην αριστερά την οποία θα οδηγήσουμε σε σύγκρουση με τη Χ.Α. όπου ανάμεσα σε μια τέτοια διαμάχη θα έρθουμε εμείς να μπούμε σαν ήρεμη δύναμη και δημοκρατική παράταξη του Ευρωπαϊσμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.
20. Θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος του εξωτερικού καθώς και οι καναλάρχες του εξωτερικού. Τα δικά μας μέσα ενημέρωσης απλά θα παρουσιάζουν τι αναφέρουν οι ξένοι… Έτσι θα έχουμε και το άλλοθι της αμεροληψίας.
21. Σε περίπτωση που υπάρξει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ καταγγελία όρων του μνημονίου τότε κάποιοι που έχουν έννομο συμφέρον θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο δικαιοδοτικό δικαστήριο του Λουξεμβούργου το οποίο και εμείς θα εκμεταλλευτούμε…
Το οξύμωρο είναι ότι σε αυτή τη συζήτηση δεν συμμετείχε ο Λάτσης ή ένας εκ των εκπροσώπων του, Καραμούζης ή Χαρδούβελης
Αυτό αποδεικνύει ότι η δυναστεία Λάτση τελείωσε για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα. Ο Πετρελαιάς είναι ένα νέο πρόσωπο που από τους παρευρισκόμενους πιστεύεται ότι έχει τη δύναμη να συσπειρώσει και μεγάλη εθνική πολιτισμική ομάδα.

Tags: , , ,

0 Responses to “ΜΕ 21 ΛΟΓΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks