Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η. …ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ

Μερικες φορες ειναι πραγματικα δυσκολο να βρεις ενα τροπο,ενα στυλ γραφης για να αντ ιμετωπίσεις καταστασεις σαν αυτες που ζουμε εμεις οι φαρμακοποιοι το τελευταιο διαστημα..Μπορει επι ωρες να παλινδρομεις αναμεσα στο θεατρο,το δοκιμιο,το πολιτικο κειμενο ,την σατυρα ,το χρονογραφημα …και να μην σου βγαινει.
Ειναι βλεπετε πολλοι οι παραγοντες που σε μπερδευουν…
Δεν θα αναφερθω στην «φυση» μας,στο ΕΙΝΑΙ του κλαδου…ειναι σγουρο οτι θα χρειαστουν πολλα χρηματα για μια πληρη θεραπεια.
Η αναφορα μου στην ηγεσια του,μαλλον δεν θα μου επιτρεψει να ολοκληρωσω τις γραπτες μου σκεψεις….
Αυτο ομως που συμβαίνει τις τελευταιες δεκα μερες με τους υπουργους –εκπροσωπους τις πολιτειας ,ξεπερνα καθε προηγουμενο.


Και να φανταστει κανεις οτι ολα ξεκινησαν Σαλμα,συγγνωμη γλυκα ηθελα να πω, σαν την Πινακοθηκη των Ηλιθιων του Τσιφορου….και καταληγουν βεβαια σε μια τραγικοτητα.
Διοτι αν εκτος απο πολιτικος υπαλλληλος της τροικα εισαι και ηλιθιος τοτε το μιγμα ειναι ανυποφορο.Αν δε σε αυτα προσθεσουμε την ιδεολογικη και πολιτικη σου προσσεγγιση για την δημοκρατια τοτε καταληγουμε στην τραγωδια…
Μια συναδελφος μου ειπε σημερα …τελικα ειμαι πολυ ευτυχισμενη ,γεννηθηκα το 60 και ειδα τον Γκαγκαριν στο διαστημα ,το Βιετναμ,τη χουντα, την μεταπολιτευση,την «αλλαγη»,την μεταλλαξη …και τωρα αυτο…θεε μου ερχονται οι συμβασεις ΜΑΚΡΟ-ΕΟΠΥΥ,ΜΑΣΟΥΤΗΣ- ΕΟΠΥΥ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΕΟΠΥΥ, ΙΚΕΑ-ΕΟΠΥΥ…..και για να μην ξεχναμε και τα υψηλα εισοδηματα …ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΟΠΥΥ.
Δεν ειναι για γελια….η ηλιθιοτητα κουμπωσε σαν διαστημικη μπαγιονετα πανω σε ανθρωπους οι οποιοι ειναι αποφασισμενοι να ξεπουλησουν την Ελλαδα…..
Μας ειπαν οτι μας χρωσταν μεν…μας ξεχρεωνουν δε….ψεμα.
Μας ειπαν οτι παντα υπηρξαν φερέγγυοι….και οτι εμεις φταιμε που δεν τους πιστευουμε ….γιατι ειμαστε «αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτες»….το τελευταιο δεν το ειπαν – ακομη- το σκεφτηκαν ομως……
Μας ζητησαν αλλους 2 μηνες πιστωση….
Δεν υπολογισαν ποτε οτι καθε φαρμακειο εχει κατα μεσο ορο ενα μηνα πιστωμενο απ ευθειας στους πελατες του.(δανεικα).
Και αφου μας ειδαν παρα πολυ αγριεμενους και απεναντι τους αλλα και απεναντι στην ηγεσια μας,,αποφασισαν να μας τρομοκρατησουν.
Ε λοιπον τους λεμε οτι παντα αυτο εκαμναν οι φασιστες….Τρομοκρατουσαν. Δεν υπαρχει ποιο κομψος χαρακτηρισμος γι αυτο που απο εχθες επιχειρει η ηγεσια του υπουργειου υγειας αλλα και συσσωμα τα ΜΜΕ.
Προσπαθουν να καμψουν τον αγωνα των φαρμακοποιων που βλεπουν καθημερινα να εξαφανιζεται το βιος τους και να υποθηκευεται το μελλον τους αλλα και των παιδιων τους.

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΡΕ…δωστε τα ολα στα αφεντικα σας….αυτο θελατε παντα …
Μαζι ομως με αυτα να τους δωσετε και τις υπηρεσιες μας…μερα , νυχτα, Πασχα , Χριστουγεννα , Κυριακες γιορτες και σχολες.
Να τους δωσετε και την υπομονη μας,για το πως θα μετρησει η γιαγια το ζαχαρο της με το μηχανακι που της εδωσε ο προκομενος ο γιατρος της χωρις να μπει στο κοπο να της εξηγησει..
Να τους δωσετε και τις ατελειωτες ωρες φροντιδας και συμπαραστασης που παρεχουμε εμεις οι φαρμακοποιοι σε καθε ανθρωπο γειτονα η οχι ,γνωστο η απλα περαστικο …φτανει να ανοιξει την πορτα του φαρμακειου μας…
Να τους δωσετε μαζι και το τεφτερι με τα δανεικα …για τα οποια εσεις παλι φταιτε που υπαρχουν….
Εαν λοιπον υπαρξουν συμβασεις με σουπερ μαρκετς που θα τα περιεχουν ολα αυτα ….ε τοτε θα αναφωνησω …Μπραβο ρε ρουφιανοι τα καταφερατε….
Εμεις ομως ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ!!!!!!!


ΥΓ.ειδατε δεν αναφερθηκα σε αυτα που μας χρωστατε…..

Tags: ,

0 Responses to “ΟΤΑΝ Η. …ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks